top of page
 • Hoe kan ik een audio gastenboek huren?
  We maken graag van elke dag een feestje - en zijn dus geen fan van complexe boekingssystemen. Daarom kan je super eenvoudig online een audio gastenboek reserveren: Selecteer de datum van jouw event Kies welk audio gastenboek je graag wilt huren Voeg het audio gastenboek toe aan je winkelmandje Na betaling is je boeking gereserveerd
 • Hoeveel kost een audio gastenboek?
  Er zijn 2 verschillende tarieven voor het huren van een audio gastenboek: - €195 - Vintage Phone - €165 - Budget Phone Je mag het audio gastenboek 24h lang gebruiken en dient het max. 2 dagen na je event weer te retourneren. Wil je het audio gastenboek graag langer gebruiken, neem dan even contact op via het contactformulier .
 • Wat is het verschil tussen een Vintage Phone en een Budget Phone?
  Bij Bluebird Stories houden we van vintage charme, maar we zijn er ook van overtuigd dat een audio gastenboek onmisbaar is op elk feest, daarom ontwikkelde we 2 verschillende collecties: - Vintage Phones: Degelijke oude telefoons met veel meer charme. Deze stijlvolle 2dehands telefoons zijn met veel liefde uitgekozen om hun prachtige design en kwalitatieve uitstraling. - Budget Phones: Een nieuwe uitgave van de oude draaitelefoons. Deze telefoons zijn groter dan de vintage telefoons en hebben een meer plastic look & feel, maar zijn ideaal voor wie graag een audio gastenboek wilt huren voor een kleiner budget. Alle telefoons beschikken over dezelfde kwalitatieve software en microfoons .
 • Waarom zou ik kiezen voor een audio gastenboek?
  Een audio gastenboek is zoveel leuker dan een klassiek gastenboek! Je gasten zullen met veel plezier de zaligste berichten achterlaten die je later nog vaak zal willen herbeluisteren. + de berichten zijn veel spontaner + je hoort het enthousiasme in de stem van je gasten + je kan je feest echt weer even herbeleven + de telefoon is super toegankelijk, zowel jonge kinderen als grootouders kunnen heel eenvoudig een bericht achterlaten
 • Voor welk event kan ik een audio gastenboek huren?
  + Trouwfeest + Babyborrel + Communie + Verjaardag + ... Gelukswensen op je trouwdag of een liefdevol bericht waar je baby later naar kan luisteren.. Een audio gastenboek is een enorm waardevolle aanvulling voor elk feest!
 • Hoe sluit ik het audio gastenboek aan?
  De telefoon is super eenvoudig in gebruik. Vanaf dat je het audio gastenboek aansluit aan een stopcontact of de meegeleverde powerbank kan je hem meteen gebruiken.
 • Hoe neem ik een welkomstboodschap op voor mijn gasten?
  De welkomstboodschap voor je gasten neem je eenvoudig op met de telefoon zelf. Zo kan je je eigen boodschap meteen ook beluisteren en beoordelen. Toch niet tevreden? Dan neem je een nieuwe boodschap op tot je helemaal enthousiast bent.
 • Wanneer ontvang en retourneer ik het audio gastenboek?
  We verzenden de telefoon 3 dagen voor jouw event zodat je deze zeker tijdig ontvangt. Van zodra de telefoon verzonden wordt krijg je hiervan ook een bevestiging via mail. We verwachten dat je de telefoon max. 2 dagen na jouw event weer terugstuurt.
 • Ontvang ik alle audio berichten?
  Jaa! Alle berichten worden met veel liefde verzameld en naar jou gestuurd.
 • Hoe ontvang ik de audio berichten?
  We sturen je alle audio berichten via mail. Daarnaast kan je er ook voor kiezen de bestanden op een LP plaat te ontvangen.
 • Ik heb een oude telefoon - hebben jullie interesse?
  We zijn steeds op zoek naar charmante oude telefoons om ons aanbod uit te breiden! Heb je dus een telefoon die je wilt verkopen, stuur gerust een berichtje via het contactformulier.
 • Kan ik de telefoon in een andere kleur huren?
  Momenteel bestaat onze collectie uit 2 zwarte Vintage Phones en 1 roze Budget Phone. De mogelijkheden van de Vintage Phones zijn beperkt. Wil je toch graag een vintage telefoon in een specifieke kleur, laat het ons weten dan bekijken we met veel liefde wat er mogelijk is. De Budget Phone is wel verkrijgen in andere kleuren zoals azuurblauw, mintgroen en zonnig geel. Op aanvraag kunnen we deze telefoons aankopen en ombouwen naar een audio gastenboek. Wil je graag een Budget Phone in een kleur die nog niet in ons aanbod zit, rekenen we wel een servicekost. Neem gerust contact op om meer informatie te ontvangen.
bottom of page